Mitä paikkoja kannattaa hyödyntää kuvaamisessa?

Written by admin on 2 kesäkuun, 2021 Categories: Professional photography for weddings

Erilaiset ja mielenkiintoiset, toisistaan erottuvat paikat ovat loistava valinta esimerkiksi potrettien tai muotokuvien taustaksi. Jos kuvat otetaan valkeaa tai muuta värillistä taustaa vasten, kuvista tulee liian tavanomaisia, eivätkä ne erotu muiden kuvista. Vaikka valokuvaajalle helpointa on kuvata taustaa vasten, se on myös tylsää ja asiakkaat eivät saa kuvaajan ammattitaidosta kunnolla irti koko potentiaalia.

Kuvaamista varten kannattaa jo etukäteen miettiä hyviä paikkoja, jotka voisivat mielestäsi soveltua kuvien ottamista varten. Kun olet etukäteen miettinyt hyviä, erilaisiin tilanteisiin soveltuvia kuvauspaikkoja, voit helposti esittää kuvattaville ihmisille ideoita jotka voivat täyttää heidän unelmansa.

Monesti ihmisillä on jo tiedossa minkä tyylisiä tai minkälaisia paikkoja he haluaisivat käyttää. Kun olet valmiiksi miettinyt erilaisia paikkoja, osaat varmasti suositella asiakkaille heidän makunsa mukaisia paikkoja. Asiakkaat varmasti arvostavat kun osaat helposti arvioida mikä olisi heidän kannaltaan paras paikka potrettien ottamiseen.

Mieti paikkoja eri kategorioiden mukaan

Erilaiset parit ja ihmiset haluavat erilaisia paikkoja joissa heitä kuvataan. Mieti siis eri lähtökohdista ideoita kuvauspaikkoja varten. Toisille soveltuu kuvauspaikaksi kaunis kukkaketo, toisille merinäköala ja kolmansille näyttävä ja runsas brunssi Helsingissä. Et siis välttämättä voi tietää etukäteen mistä asiakkaat eniten pitävät, siksi on hyvä miettiä erilaisia tarpeita vastaavia kohteita mahdollisimman paljon.

Miettimällä mahdollisimman laaja-alaisesti erilaisia paikkoja, joita voit käyttää, voit tehdä luettelon johon kategorisoit tietyn tyyppisiä paikkoja, esimerkiksi näyttäviä paikkoja keväällä, kaun

iita paikkoja auringonlaskun aikaan tai vanhempia kaupunkikohteita, jotka ovat romanttisia saaden kuvista täydellisiä. Samasta aihepiiristä kannattaa miettiä monia eri paikkoja, jotta jokaiselle asiakkaalle, joka haluaa samanlaista miljöötä ei tule samanlaisia kuvia, vaan he saavat omanlaistaan vaihtelua.

Ei kommentteja artikkeliin Mitä paikkoja kannattaa hyödyntää kuvaamisessa?