Reissussa kannattaa kuvata

Written by admin on 1 lokakuun, 2022 Categories: Professional photography for weddings

Lomamatkoilla tulee otettua rauhallisesti ja lomailua ilman stressiä mistään tekemisestä. Itsellä monesti on kuitenkin kamera mukana olin sitten rannalla tai muualla lomailemassa, koska lomailun aikana kuvaaminen on tärkeää. Lomamuistot ovat asioita, joita haluaa todellakin katsella myöhemmin loman jälkeenkin, koska ainakin itseä ne motivoivat uusiin seikkailuihin tai matkalla nähdyt kiinnostavat asiat pysyvät muistissa pitkään ja niitä voi hyödyntää omassa arjessa. Kuvaamisesta voi olla myös muutakin hyötyä, joka kannattaa huomioida, jos harrastat valokuvaamista.

Monesti suunnittelemme kuvauspaikan ja kuvauskohteemme valmiiksi ja mietimme, mitä haluamme kuvata. Lomalla vieraassa maassa on kuitenkin aina jokaisen kulman takan yllätyksiä, jotka haluaa tallentaa filmille. Se voi olla vaikka auringonlasku meren yllä tai arkinen puuha paikallisten keittiössä kun kokki kokkaa painekattila kädessä paikallisia herkkuja. Näitä vinkkejä haluaa muistaa myös kotona, kun itse etsii samoja keittiövälineitä verkosta.

Parhaat kuvat myös valitettavasti tulee otettua sattumalta, juris silloin kun osuu kohteeseen, jossa kaikki on täydellistä. Valaistus on kohdallaan, näkymä on hieno ja muut elementit juuri oikeissa paikoissa. Tämän takia on kamera oltava mukana melkein kaikkialla, missä kulkee. Ei se ole silti pakollista ja jotkin asiat on ihan hyvä jättää omiin muistoihin ja kantaa niitä mukanaan.

Reissukuvat ovat hyvä tapa myös tienata rahaa, koska monilla ihmisillä ei ole mahdollisuutta päästä samoihin paikkoihin ja kuvat jostain ulkomaan kohteista voi myös kiinnostaa matkatoimistoja tai muita toimijoita, jotka haluavat mainostaa asiakkailleen lomakohteita. Tämän takia kannattaa kuvata matkoilla paljon kohteita, jotta niistä voi hyötyä matkan jälkeen myös rahallisesti. Ehkä saa jopa seuraavan reissun rahat tienattua ylimääräisenä, jos omat kuvat osuvat juuri oikeisiin kohteisiin, josta yritykset ovat kiinnostuneita.

Ei kommentteja artikkeliin Reissussa kannattaa kuvata