Hyödynnä kodin tavaroita edullisten hääasetelmien kuvaamisessa

Written by admin on 23 helmikuun, 2021 Categories: 

Häät ovat ihana juhla, jota yleensä vietetään kerran tai pari elämän aikana. Vaikka häiden halutaan olevan ainutlaatuisia, niin on ainutlaatuinen yleensä myös hintalappu. Onneksi on mahdollista säästää rahaa ja luontoa hyödyntämällä jo olemassa olevia koristeita ja tarvikkeita. 

Luovuuden käyttäminen erilaisten asioiden hyödyntämiseksi kannattaa, voit saada uudenlaisia inspiraatioita ja käyttökohteita odottamattomiltakin tuntuville esineille ja asioille. Rahan ja luonnon lisäksi on mahdollista säästää huomattava määrä vaivaa ja näin ollen helpottaa kaikkea vaivaa. 

Keittiövälineet monikäyttöön

Lasiesineet ovat monikäyttöisiä ja varsinkin kirkas Iittala maljakko, joita voi mahdollisesti olla saatavilla lainaksi esimerkiksi tutuilta ja sukulaisilta, on hyvin moneen erilaiseen asetelmaan ja itse tilaisuuteenkin sopiva. Näin voit muuttaa värimaailmaa laittamalla maljakon sisään eriväristä materiaalia, joka näkyy hyvin maljakon lävitse. Tällöin voit siis hyödyntää kirkkaita lasiesineitä erilaisten värimaailmojen kanssa, niin että ulkopuolisille näyttää kyseessä olevan aivan eri esineet.

Metalliset Fiskars ruokailuvälineet sopivat moniin eri tilaisuuksiin. Monilla on jo valmiiksi saman sarjan ruokailuvälineitä ja voitte ehkä mahdollisuuksien mukaan lainata näitä ruokailuvälineitä tilaisuuksiin, jolloinka uusia ruokailuvälineitä ei tarvitse ostaa ja säästätte huikean summan rahaa. 

Kodin tekstiilit värimaailmaa hyödyntämään

Monesti juhlien ja kuvien tausta heijastelee värimaailmaltaan kodeissa olevia värimaailmoja. Kannattaakin pohtia olisiko mahdollista saada hyödynnettyä erilaisten tekstiilien, kuten pöytäliinojen, vilttien, ryijyjen, mattojen ja vaatteiden värimaailmoja jollain tavalla erilaisissa asetelmissa. Näin olisi mahdollista luoda edullisesti ja helposti uusia taustoja ja elementtejä ilman uusien materiaalien ostoa. Säästät siis rahaa ja ympäristöä, eivätkä koristeet jää uudelleen käyttämättä. Samaten myös pystyt luomaan aivan uniikkeja koristeita ja teemoja, joita ei muilla ole. Kokeile siis rohkeasti erilaisia tapoja hyödyntää suosikkitavaroitasi ja värejäsi!

Kommentit pois päältä artikkelissa Hyödynnä kodin tavaroita edullisten hääasetelmien kuvaamisessa