Mistä hankkia valokuvaustarvikkeita

Written by admin on 17 lokakuun, 2019 Categories: Professional photography for weddings

Internet on erinomainen paikka hankkia tarvikkeita valokuvaukseen. Kokemuksia ja arvioita löytyy luettavaksi runsaasti. Myös hintavertailun tekeminen internetissä on helppoa, samoin kuin mahdollisen hankintoihin tarvittavan lainan vertailu lainaa-helposti.fi -sivustolla. Vertailemalla eri vaihtoehtoja säästät selvää rahaa valokuvaustarvikkeita ostaessasi, ja eri lainatarjouksia tutkailemalla voit valita tilanteeseesi parhaiten sopivat ehdot. Kävimme tutustumassa muutamiin valokuvaustarvikkeita välittäviin sivustoihin, ja voit lukea aiheesta lisää tästä artikkelistamme.

Säästä aikaa ja rahaa lainaamalla

Uudet tarvikkeet ovat tietenkin aina jonkin verran käytettyjä kalliimpia, mutta joskus et vain löydä juuri tarvitsemaasi mallia käytettynä. Silloin voi olla järkevämpää ottaa laina oikean kaluston hankintaan kuin jäädä odottelemaan, että haluamasi kohteet ilmestyvät käytettyinä markkinoille. Todennäköisesti ehdit maksaa lainankin suurelta osin tai kokonaan takaisin, ennen kuin löydät jonkin harvinaisen osan halvemmalla. Jos vielä otat valokuvia joko ammatiksesi tai sivutoimisena yrittäjänä, tienaat laadukkaita varusteitasi käyttämällä selvää rahaa aikana, jonka olisit tuhlannut käytettyjen aarteiden metsästämiseen.

Toisaalta jos tarvitsemiasi varusteita on hyvin saatavilla käytettyinä, laina saattaa silti olla järkevä vaihtoehto. Sen avulla voit uusia kerralla koko kalustosi ja hankkia myös kaikki tarvitsemasi lisävarusteet. Saattaa olla, että joku kuvaaja myy koko kalustonsa hintaan, jota et voi maksaa pelkillä säästöilläsi, mutta joka on erittäin edullinen suhteessa varsinaiseen käyttö- tai jopa jälleenmyyntiarvoonsa.

Käytetyt valokuvaustarvikkeet

Omaetsin.fi on hakusivusto, joka on erikoistunut käytettyjen kameroiden, objektiivien ja muiden valokuvaustarvikkeiden nopeaan hakemiseen eri internetsivustoilta. Oma Etsin on suomalainen palvelu, ja sen avulla voi yhdellä kertaa hakea yli 15 eri myyntisivuston myytäviä kohteita. Sivuille voi asettaa myös hakuvahdin. Pienenä miinuksena voisi mainita sen, että sivusto tuo hakutuloksiin myös jo myytyjä kohteita, eivätkä kaikki kohteet aukea niitä klikattaessa.

Kameratori.fi kertoo olevansa Euroopan laajimman käytettyjen kameroiden valikoiman myyjä, ja sivuilla onkin merkkejä ja tarjontaa laidasta laitaan. Valikoimaa löytyy filmikameroiden rungoista kameroiden lisätarvikkeisiin kaikilta tunnetuilta merkeiltä. Sivuilla on myös mahdollista tehdä vaihtokauppaa omasta nykyisestä kalustosta.

Studiovarustamo.fi toimii sekä kivijalkamyymälänä että verkkokauppana käytetyille kuvaustarvikkeille ja valokuvauksen studiovarusteille. Etuna Studiovarustamossa on se, että kameroita ja tarvikkeita voi käydä testaamassa ennen hankintaa paikan päällä kivijalkamyymälässä Helsingin Konalassa. Studiovarustamo tarjoaa myymilleen käytetyille tuotteille kuukauden takuun. Valikoimaa riittää laajasti kamerarungoista ja kameroiden lisävarusteista aina studiovalaistukseen ja taustoihin saakka.

Uudet valokuvaustarvikkeet

Esimerkiksi scandinavianphoto.fi myy uusia kaikenlaiseen valokuvaukseen sekä videokuvaukseen liittyviä tarvikkeita. Valikoima on laaja ja hinnat kilpailukykyisiä. Vastaavia nettimyymälöitä löytyy myös useita muita. Niiden valikoimaa on mukava selailla, ja vastaan tulee varmasti myös tuotteita, joita ei tiennyt edes tarvitsevansa. Jos kuitenkin etsii jotain tiettyä tuotetta, voi olla helpointa löytää sille edullisin hinta jonkin vertailusivuston kautta, joita ovat esimerkiksi vertaa.fi ja hintaseuranta.fi.

Uutta ja käytettyä

Rajala Pro Shop ja yrityksen nettisivusto rajalacamera.fi on varmasti yksi tunnetuimmista valokuvaustarvikkeiden myymälöistä Suomessa. Yrityksellä on useamman kivijalkaliikkeen lisäksi verkkokauppa sekä uusille että käytetyille valokuvaustarvikkeille. Vaihtolaitemyymälöitä Rajalalla on Helsingin lisäksi Tampereella ja Turussa, ja uusia tarvikkeita myy lisäksi Espoon Leppävaaran liike. Rajalan tuotevalikoimiin kuuluvat laaja kamerarunkojen sekä lisävarusteiden valikoima, sekä myös muiden kuvaustuotteiden valikoima, joka sisältää muun muassa mahdollisuuden teettää valokuvista vaikkapa canvas-tauluja ja valokuvakirjoja.

Kommentit pois päältä artikkelissa Mistä hankkia valokuvaustarvikkeita