Valitse sopiva paikka kuvaussessiollesi – Parhaat vinkit

Written by admin on 6 heinäkuun, 2020 Categories: Professional photography for weddings

Yleisesti ajatellaan, että asiakkaat valitsevat muotokuvien sijainnin, mutta useimmiten oikean sijainnin valitseminen jää täysin valokuvaajan tehtäväksi. Tässä artikkelissa jaan vinkkejä, jotka auttavat sinua ja asiakkaitasi löytämään täydellisen kuvauspaikan sessiollesi.

  1. Kysy asiakkailtasi miltä heidän kotinsa sisustus näyttää

Yksi erinomainen tapa oikean sijainnin valitsemiseksi muotokuvasessiolle on selvittää, millaista kodinsisustusta, teemaa tai värimaailmaa asiakkaasi kotona on. Tällä tavalla, kun tulee aika ripustaa kauniita valokuvia kotona, voit olla varma, että ne eivät ole ristiriidassa muun kodin kanssa.

Asiakkaasi arvostavat sitä, että käytät aikaa selvittääksesi mikä näyttäisi heidän kodissaan parhaalta ennen kuin aloitat kuvaamista. Tämä saa sinut vaikuttamaan entistäkin ammattimaisemmalta, koska valitset täydellisen sijainnin niin, että kun he ovat valmiita kehystämään ottamasi kuvat, asiakkaasi voivat olla varmoja, että ottamasi valokuvat sopivat heidän kodinsisustukseensa ​​täydellisesti.

Tämä voi myös auttaa sinua myymään lisää palveluita tai tavaroita, kuten albumeja, koska tiedät minkä värinen albumin kansi sinun kannattaisi valita kullekin asiakkaallesi. Se saa heidät näkemään, että välität enemmän siitä, kuinka heidän valokuvansa sopivat heidän koteihinsa, sen sijaan että valitsisit vain helpon sijainnin kaikille valokuvaistunnoillesi.

  1. Session kestolla on väliä

Aika voi olla valtava tekijä oikean paikan valinnassa kuvaussessiolle. Joidenkin perheiden on pidettävä kiinni päiväuniajoista ja energiatasot mielessä sessiota suunnitellessaan. Esimerkiksi, jos asiakkaidesi lapsilla on päiväuniaika klo 14.00, voit siirtää kuvaussession ajankohdan aamulle tai illalle, kun asiakkaidesi lapset ovat nukkumassa. Valokuvien ottaminen puistossa, jossa on runsaasti puita ja viheriöitä, voi helpottaa kuvaussessiotasi auringon laskiessa.

Jos sinua kiinnostaa minun ottamieni valokuvien tilaaminen kotisi koristelemiseksi tai juliste netistä, voit ottaa minuun yhteyttä helposti blogini kautta.

Ei kommentteja artikkeliin Valitse sopiva paikka kuvaussessiollesi – Parhaat vinkit