Upeiden selfieiden salaisuudet – Miten näytät hyvältä kuvissa

Written by admin on 28 huhtikuun, 2020 Categories: Professional photography for weddings

Kuka tahansa ihminen voi näyttää hyvältä kuvissa tekemällä tiettyjä asioita oikein. Hyvän kuvan onnistumisen kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että kuvan ottaja käyttää hyvää kameraa kuvansa ottamista varten. Vähintäänkin yhtä tärkeää on myös se, että kuvattava poseeraa kuvassaan oikealla tavalla. Oppimalla oikeanlaisia poseeraus tekniikoita sekä pukeutumisvinkkejä saat itsesi hetkessä näyttämään paljon paremmalta kuvissa.

Ihan ensiksi sinun kannattaa selvittää, että miksi et ole näyttänyt hyviltä aiemmissa kuvissasi. Poseeraatko väärällä tavalla? Onko sinulla vanha heikkolaatuinen kamera? Käytätkö salamaa, vaikka sinun ei kannattaisi käyttää sitä. Mitä pienimmilläkin seikoilla voi olla valtava vaikutus lopputulokseen valokuvauksessa. Jos olet nainen ja kaipaat lisää glamouria kuviisi, voit kokeilla pukeutua hienompiin mekkoihin kuvia otattaessasi. Hiustarvikkeet voivat myös tuoda valtavasti lisää säihkettä ja hohtoa lookkiisi kuvissasi.

Yksi syy sille miksi et näytä hyvältä kuvissasi voi olla vääränlainen poseeraaminen. Paras keino löytää itsellesi sopiva asento, kuvakulma tai oikeanlainen hymy on harjoitteleminen peilin edessä. Tarkkaille minkälaisessa kuvakulmassa näytät parhaimmalta ja miltä puolelta näytät parhaimmalta. Ihmiset voivat nimittäin näyttää valtavan erilaisilta vasemmalta ja oikealta katsottuina. Yleisesti ottaen hiustyylisi määrittelee sen kumpi kasvojesi puolista näyttää parhaimmalta erityisesti, jos hiustyylisi on epäsymmetrinen.

Mitä ilmeisimmin naisille kuvissa hyvältä näyttämiseen vaikuttaa suuresti myös meikkien käyttö. Oikeilla meikeillä saat korostettua viehättäviä puolia itsestäsi ja tehtyä itsestäsi nuorekkaamman näköisen. Voit myös peitevoiteilla piilottaa ihosi epäpuhtauksia, finnejä tai arpia, jos haluat. Olennaisinta kuvissa hyvältä näyttämiseen on kuitenkin kokonaisuuden havaitseminen. Mikään yksittäinen seikka ei välttämättä saa sinua näyttämään hohtavan upealta kuvissa, mutta jos panostat kaikkiin osapuoliin tasavertaisesti voit saada otettua itsestäsi tyrmäävän upean selfien.

Ei kommentteja artikkeliin Upeiden selfieiden salaisuudet – Miten näytät hyvältä kuvissa