Paremman näköiseksi valokuvissa – parhaimmat vinkit

Written by admin on 22 toukokuun, 2020 Categories: Professional photography for weddings

Monet ihmiset haluaisivat näyttää valokuvissaan paremmilta. Tässä blogissa jaan vinkkejä siitä, miten voit näyttää kuvissasi paremmilta jo heti. Uskon, että tulet huomaamaan suuren eron valokuvissasi alettuasi noudattamaan näitä neuvoja.

Ryhdikäs asento – Pidä selkäsi suorana

Tämä vinkki saattaa kuulostaa ilmiselvältä monien mielestä, mutta valokuvaajana tiedän miten harva todellisuudessa noudattaa tätä neuvoa. Pidä siis selkäsi suorana ja tulet näyttämään huomattavasti paremmalta valokuvissasi.

Nouse päkiöillesi

Mikään ei estä sinua vääristelemästä pituuttasi valokuvissa. Kukaan ei huomaa, jos nouset päkiöillesi juuri ennen kuin kameran valo räpsähtää. Älä kuitenkaan nouse varpaillesi, sillä se voi jo herättää hieman huomiota ihmisissä.

Eroon kaksoisleuasta

Tuskin kukaan haluaa kaksoisleukaansa näkyviin valokuvaan. Vetämällä leukaasi hieman eteen- ja ylöspäin voit onneksi päästä siitä helposti eroon kuvissasi. Muista siis aina kuvaustilanteissa yksinkertainen leukasääntö: eteen- ja ylöspäin ja kuvasi onnistuvat aina.

Älä räpsäytä silmiäsi

Kukapa ei silloin tällöin päätyisi valokuviin silmäluomet puolitangossa. Tältä voi kuitenkin välttyä yksinkertaisella tavalla: pidä silmiä hetki kiinni ennen valokuvan ottamista. Näin silmäsi ovat kosteat, jolloin silmien kuivuus ei aiheuta silmäluomien ylenmääräistä räpsymistä.

Pidä tukkasi tyylikkäänä

Jos et ole valmis laittamaan hiuksiasi tyylikkäiksi ennen kuvaussessiota, en suosittele valokuvaajan palkkaamista, sillä et tulee näyttämään hyvältä kuvissasi. Jos olet nainen voit hankkia kauniit teippipidennykset, joilla saat hiuksiisi luonnollisen näköisesti lisää pituutta. Miehenä taas kannattaa käyttää erilaisia muotoilu- ja hiustuotteita, jotta saat hiuksesi näyttämään mahdollisimman hyvältä kuvissa.

Älä unohda hymyillä

Mikään ei kruunaa ulkonäköäsi yhtä hyvin kuin aito, luonnollinen ja kaunis hymy. Hymyileminen saa sinut näyttämään paljon paremmalta kuvassa kuin kuvassa. Älä siis unohda hymyillä! Kaunis hymy on paras ihmisen ulkoinen ominaisuus.

Ei kommentteja artikkeliin Paremman näköiseksi valokuvissa – parhaimmat vinkit