Hyödynnä omia valokuviasi sisustuksessa

Written by admin on 30 maaliskuun, 2022 Categories: Professional photography for weddings

Mikä osoittaisikaan enemmän ammattiylpeyttä kuin omien valokuviesi ripustaminen esille kodissasi. Pitämällä omia kuviasi esillä tulet samalla myös markkinoineeksi itseäsi ja työsi jälkeä melkein ohimennen, sillä kotisi on tällöin vierailijoille ikään kuin matalan kynnyksen valokuvanäyttely.

Voit valikoida esille valmiiseen sisustukseesi sopivimmat vedokset, mutta jos toisaalta haluat todella omistautua, voit päinvastoin suunnitella sisustuksesi imartelemaan kuviasi. Pohdi omaa tyyliäsi ja sitä, miten se voisi päästä parhaiten oikeuksiinsa. Kuvaatko värillisiä vai mustavalkoisia kuvia? Ovatko kuvat esittäviä vai abstrakteja? Ovatko sävyt kylmiä vai lämpimiä?

Jos portfoliostasi löytyy laaja valikoima erityylisiä kuvia, voit hyvin lajitella yhteen sellaiset, joiden uskot sopivan samanlaiseen sisustukseen, ja lähteä suunnittelemaan huone kerrallaan. Sopisiko korkean kontrastin mustavalkokuvien seuraksi ennemmin värikäs vai yksivärinen ympäristö? Kenties puhdasta valkoista ja mustaa yksittäisillä, korostavilla värin pilkahduksilla? Väriä voi tuoda tilaan esimerkiksi sisustustekstiilien avulla. Sohvatyynyt, verhot ja matot saattavat olla juuri huoneen kaipaamia katseenvangitsijoita, jotka voikin sijoittaa tilaan taktisesti siten, että ne ovat valokuvien läheisyydessä. Inspiraatiota sopiviin väreihin ja materiaaleihin löytääksesi klikkaa tästä ja lähde pohtimaan mikä sopisi juuri sinun mustavalkokuviesi seuraksi.

Valokuvista saa tehtyä niin pienempiä kollaaseja kuin suuria julisteitakin. Tätä valintaa pohtiessasi mieti, missä muodossa kuvien sisältö pääsee parhaiten oikeuksiinsa. Paljon yksityiskohtia sisältävä kuva esimerkiksi luultavasti näyttää parhaat puolensa suurena julisteena. Sisustustyylistäsi riippuen kuvat voi myös kehystää. Välillä on suotavaa suosia pelkkiä ohuita ja huomaamattomia kehyksiä, mutta jos sisustustyylisi on hyvin vintage-henkinen, voit hyvin lähteä rohkeasti kokeilemaan myös koristeellisia ja vanhahtavia vintage-kehyksiä, joita usein löytää edullisesti esimerkiksi kierrätyskeskuksista.

Ei kommentteja artikkeliin Hyödynnä omia valokuviasi sisustuksessa