Sisustuskuvaaminen tutuksi

Written by admin on 3 marraskuun, 2021 Categories: Professional photography for weddings

Sisustuskuvaamista pidetään haastavana pienen piirin osaajien erikoisalana, johon tavallisen, asiaan perehtymättömän valokuvaajan ei kannata sekaantua. Tilanne on kuitenkin aivan toisin: kuka tahansa voi ottaa loistavia sisustuskuvia, kunhan tietää tietyt perusasiat. Tässä postauksessa esittelen sisustuskuvaamisen lainalaisuuksia, jotta sinun on helpompi kokeilla siipiäsi myös tämän kuvaamiskohteen kanssa!

Aloita läheltä

Sisustuskuvaamisen voi aloittaa läheltä: omasta kodistasi. Vaikka et itse olisi intohimoinen sisustaja, saat omaa kotiasi kuvaamalla kuitenkin idean siitä, millaista asuntojen kuvaaminen on. Oman kotisi sisustusta on myös helppo muokata ja kokeilla uusia kuvakulmia ja visioita: miltä näyttäisi nahkainen rahi yöpöytänä? Katso huoneita uudesta kuvakulmasta: lattian tasosta tai tuolille noussen. Miltä tuttu huone näyttää erilaisesta kuvakulmasta käsin?

Sisustuskuvaamisen ei tarvi olla kallista

Uusia sisustusratkaisuja voi löytää helposti ja edullisesti. Hanki käsiisi erilaisia kuivakukkia ja kokeile rakentaa niistä erilaisia sisustusasetelmia tuttuihin huoneisiin. Huomaat pian, että kuivakukka-asetelma näyttää erilaiselta erilisilla pinnoilla, valaistuksessa ja kuvakulmista. Et siis aina tarvi design-tuolia saadaksesi tunteen uudesta tilasta.

Kuvaa asuntojen myynti-ilmoituksiin kuvia

Jos ystäväsi tai tuttavasi on aikeissa myydä asuntonsa, voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi kuvaamaan laadukkaat myyntikuvat myynti-ilmoitukseen. Saat tärkeää kokemusta ja ystäväsi hyvät ja myyvät kuvat, joiden avulla asunto on löytänyt uuden kodin käden käänteessä. Jos hyvin käy, saat nimeä asuntojen kuvaajana ja pääset tekemään uudesta aluevaltauksestasi oman erikoistumisalueesi

Hae inspiraatiota

Inspiraatiota kotien kuvaamiseen löytää kaikkialta. Sisustuslehdet ovat tietenkin ensimmäinen ajatus ja niitä pääseekin selaamaan helposti kaupoissa ja kirjastoissa. Pinterest on toimiva paikka kaikenlaisen inspiraation lähteeksi ja sitä kautta myös uudet trendit löytävät nopeasti luoksemme myös kaukaiseen pohjolaan.

Kommentit pois päältä artikkelissa Sisustuskuvaaminen tutuksi