Kuvauspäivän jälkeen maittaa nopeasti valmistuva ateria

Written by admin on 16 maaliskuun, 2020 Categories: Professional photography for weddings

Jos kysyt valokuvaajalta hänen työnsä parhaista puolista, saat varmasti monesti vastaukseksi ainakin sen, että työ on mukavan vaihtelevaa. Valokuvaajan työ viekin tekijäänsä monenlaisiin seikkailuihin, mutta tämä tarkoittaa usein myös päivien venymistä yllättävän pitkiksi – joskus voi olla vaikea arvioida tarkkaa päivän päättymisaikaa. Kun työ on hektistä, päivän mittaan on helppo sortua naposteluun ja helppoihin, mutta epäterveellisiin, aterioihin. Terveellisten elintapojen ylläpitäminen kaiken elämän kaaoksen ja arvaamattomuuden keskellä on kuitenkin korvaamattoman tärkeää. Vaikka päivällä jäisikin aterioita välistä, on hyvä varmistua ainakin siitä, että kotona sinun on mahdollista valmistaa nopeasti ja helposti terveellinen illallinen. Jatka lukemista saadaksesi selville, miten tämä onnistuu sinultakin!

Kun aika on kortilla, on viisasta turvautua hyödyllisten kodinkoneiden apuun arjen helpottamiseksi. Monelle valokuvaajalle on tuttua, että päivän kuvauspaikka sijaitsee parinkin tunnin ajomatkan päässä, mutta paikalla on oltava jo aikaisin aamulla. Kun herätyskello soi siis aikaisin, on mukava helpottaa aamua vaikkapa ajastimella varustetulla kahvinkeittimellä, joka valmistaa kahvin puolestasi haluamaksesi ajankohdaksi. Ajastimella toimiva kahvinkeitin on monelle suomalaiselle jo arkipäivää, mutta moni ei ole esimerkiksi tullut ajatelleeksi, että muitakin keittiökoneita voisi hankkia ajastimella varustettuna. Esimerkiksi sähköinen riisinkeitin on maailmalla jo laajasti käytössä, ja se helpottaa huomattavasti aterian kuin aterian valmistamista. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin mitata laitteeseen riisi ja vesi (joskus myös vähän suolaa) ja ohjelmoida haluamasi keittoajankohta.

Riisinkeittimestä tekee kiireiselle valokuvaajalle erityisen kätevän myös se seikka, että valmis riisi säilyy keittimessä hyvänä useamman päivän ajan. Sinun ei tarvitse siis tehdä muuta kuin keittää kerralla suurempi satsi riisiä, ja hyödyntää sitä osana erilaisia aterioita pitkin viikkoa – voit valmistaa siitä jopa eväät töihin. Jos kaipaat inspiraatiota riisiaterioiden suhteen, voit kokeilla esimerkiksi nyt kovin suosittua Poke Bowlia. Poke Bowl on alun perin Havaijilainen arkiruoka, joka nimensä mukaisesti nautitaan kulhosta ja annos sisältää riisin tai nuudelien lisäksi erilaisia tuoreita, kuutioiksi pilkottuja aineksia. Poke Bowlit ovat nousseet suureen suosioon muun muassa niiden terveellisyyden ja yksinkertaisuuden vuoksi. Pitkän kuvauspäivän jälkeen voit luoda helposti ja nopeasti oman terveellisen versiosi kauhomalla riisinkeittimestä kulhoon hieman riisiä ja lisäämällä päälle haluamasi lisukkeet. Kokeile vaikkapa kuutioitua savulohta, avokadoa, kurkkua ja porkkanaa!

Toivottavasti sait tästä artikkelista inspiraatiota alkaa suunnitelmallisemmaksi aterioidesi suhteen kaikista hektisimpinäkin kuvauspäivinäsi. Suosi ajastimella toimivia keittiövälineitä, jotka helpottavat huomattavasti arkesi kulkua, ja varaa kotiin runsaasti tuoreita aineksia, joista valmistat kotiin saavuttuasi vaikkapa terveellisen Poke Bowlin!

Ei kommentteja artikkeliin Kuvauspäivän jälkeen maittaa nopeasti valmistuva ateria