Rentoudu laadukkaan illallisen äärellä

Written by admin on 2 elokuun, 2021 Categories: Professional photography for weddings

Pitkän työpäivän tai työviikon jälkeen on varmasti todella rentouttavaa nauttia laadukas, itsetehty illallinen ajan kanssa. Ruokaileminen onkin yksi parhaista tavoista nauttia omasta ajasta ilman mitään kiirettä ja ruoan valmistaminen kiireettömästi voi myös olla stressiä poistavaa, rentouttavaa tekemistä. 

Kokkaaminen myös muille kuin itselle, esimerkiksi treffikumppanille tai puolisolle on hyvä tapa osoittaa kuinka välittää toisesta ja arvostaa toista. Onhan se myös mukavaa saada osoitusta toiselta, kun ruoka on hyvää ja sen eteen on itse nähnyt paljon vaivaa. 

Varmista että sinulla on kaikki tarvittava

Ennen ruoanlaittoa kannattaa varmistaa että sinulla kaikki tarvittava valmiina. Niin itse ruokaa, sen laittamista, kuin syömistä varten. Kun ruoan valmistaminen sujuu ongelmitta, myös valmistukseen käytettävä aika käy laadukkaasta ja rentouttavasta ajasta. Myös ruoan aikana ja jälkeen nautittavat lisukkeet ja juomat on hyvä olla valmiina oikeassa tarjoilulämpötilassa, jotta ne ovat täydellisiä, kun niiden aika tulee. 

Kun ruoanlaittoon käytettävät välineet ovat puhtaat ja tarpeeksi terävät, kuten Fiskars veitset, niillä leikkaaminen, paloittelu ja pienentäminen käy näppärästi ja tasaisen kokoisina palat kypsentyvät kunnolla, oikealla tavalla, saaden varmasti nautinnollisen hyvän maun.

Valitse helppo, mutta laadukas ruoka

Aloittelijan tai edes kokeneen kokin ei välttämättä kannata tehdä vaikeinta mahdollista ruokaa tai ottaa isoa haastetta ruoan teon suhteen, jos on mahdollista tehdä laadukasta ruokaa helposti. Onneksi on olemassa helppoja ruokia ja reseptejä, jotka valmistuvat kuin itsestään, kuten Sous Vide liha, joka on helppo saada valmistumaan vaikka sillä aikaa, kun teet valmiiksi muita ruoan osia tai vaikka käsittelet kuvia koneella tai pakkaat tarvikkeita ja varusteita seuraavaa kuvauskeikkaa varten. Valitse siis resepti, jonka avulla ruoka valmistuu kuin itsestään ja nauti.

Ei kommentteja artikkeliin Rentoudu laadukkaan illallisen äärellä