Harjoittele erilaisia asetelmia ja kuvakulmia kodin tarvikkeilla

Written by admin on 28 huhtikuun, 2021 Categories: Professional photography for weddings

Niin ammattilainen, kuin harrastelija tarvitsee harjoitusta ja ammattitaidon ylläpitoa erilaisten harjoitusten ja toistojen avulla. Myös erilaisten inspiraation lähteiden avulla voit ylläpitää mielenkiintoa valokuvaukseen.
Erilaiset kodeista löytyvät tarvikkeet ovat hyviä välineitä valokuvaamisen ja kuvakulmien harjoitteluun. Voit harjoitella asetelmia, valotusta, kuvakulmia ja erilaisten värien ja esineiden sovittamista yhteen. Inspiraatio ja luovuus voikin löytyä todella yllättävistä paikoista, kuten keittiön komerosta tai vaikka puutarhavajasta.
Koskaan ei kannata sulkea pois mitään tiettyä paikkaa tai esinettä, jokainen asia on omalla tavallaan kaunis,
vaikka sitten karulla.

Kodin tekstiilien avulla saat kuviin värejä

Erilaisia tekstiilejä löytyy usein kodeista paljon eri väreissä ja eri kokoisina. Näitä tekstiilejä voikin helposti käyttää taustana tai asetelmien osana luodakseen miellyttäviä kokonaisuuksia. Monet kuviolliset ja tunnistettavat tekstiilit, kuten Marimekko verhot ovat hyvä apu harjoitteluun. Näin voit verrata lopputulosta muiden vastaaviin kuviin ja harjoitella kuvakulmien ja taitojen hiomista mahdollisimman paljon.
Värien avulla saat myös helposti lisää pirteyttä kuviin ja voitkin miettiä onko näitä värejä ja värimaailmoja mahdollista eritellä esimerkiksi asiakkaiden nähtäväksi, samoja kuvia ottamalla, eri värimaailmaa käyttäen, jolloinka asiakkaat voivat valita samasta asetelmasta haluamansa värityksellä olevat.

Kodin esineet mahdollistavat mielenkiintoisen harjoittelun

Kodeissa on yleensä valtava määrä erilaisia tarvikkeita ja niitä käyttämällä voit harjoitella ja seurata kehittymistäsi. Monet tunnetut esineet on helppoja kuvauskohteita juuri niiden tunnettuuden takia. Kun otat kuvia pitämistäsi esineistä, joista löytyy muidenkin ihmisten ottamia kuvia, voit helposti seurata kehitystä. Varsinkin lasiset esineet, kuten Iittala vaasi tai maljakko on kuvauskohteena valoisa. Voit lisätä vaasin ympäristöön tai sisäpuolelle väriä tuovia asioita ja näin käyttää luovuuttasi, lisäten mielenkiintoa kuvaamiseen.

Ei kommentteja artikkeliin Harjoittele erilaisia asetelmia ja kuvakulmia kodin tarvikkeilla